Начало » За нас

За нас

FColor.bg е уеб компания от 2000 г. Повече от 10 години осигуряваме IT хостинг за различни проекти и уеб среда за развитие на българския уеб бизнес. Ние със сигурност сме доставчикът с най-значим опит в българската хостинг индустрия. Освен в България, имаме пазарен дял на американския и европейския пазар. Радваме се, че имаме голям опит в обслужването на десетки хиляди хора от различни континенти и култури. Той ни дава ценно знание и възможност да анализираме тенденциите в развитието на Интернет технологиите.

Гордеем се, че виждаме как се развива уеб индустрията и имаме добра прогноза за бъдещето. Затова отговорно заявяваме, че сме най-иновативната българска хостинг компания и знаем как да ви помогнем да постигнете успех в Интернет. Благодарение на това, че харесваме партньорите и клиенти си и се стремим да им помагаме да развиват бизнеса си. Днес FColor.bg има над 5,000 бизнес клиенти, много, от които използват услуги в класовете VPS и Dеdicated хостинг, в 3-те ни центъра за данни –  София, в Амстердам и в Индиана, САЩ.

ВИЗИЯТА НИ ЗА ДНЕС И ЗА УТРЕ

Интернет се променя буквално с месеци. Достатъчно е само да сравните мрежата днес с тази от преди 5 години, за да видите разликите. През 2000-та г. бе достатъчно да имате обикновен HTML уеб сайт с текст и малко снимки. Днес WWW е съвсем различен свят, в който хората убщуват и правят бизнес в реално време. Преди 10 години бе достатъчно да имате уеб сайт, за да сте в предните редици на прогреса. Днес има избор на стотици технологии за присъствие и бизнес в Интернет. Успехът зависи не толкова от участието в интернет икономикат, колкото от технологичните стандарти и иновативността на уеб сайта, услугите или продуктите Ви. Със стабилната си мрежа и с покриването на най-високите стандарти в IT хостинг индустрията Rax.bg е компания, която осигурява успеха на уеб дейностите и бизнеса ви.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ УЕБ САЙТОВЕ

Критериите за добър уеб сайт през 2012 г. са твърде различни дори от тези преди 12 месеца. Днес трябва да виждате уеб сайта си не като статична презентация в Интернет, а като виртуално копие на бизнеса ви и на всичко, с което се занимавате. Продуктите, услугите и съдържанието на уеб страниците ви трябва да бъдат основани на истински опит, да бъдат свързани със справочна информация и да показват комуникацията между вас, клиентите ви и останалите хора, които са част от същата сфера на дейност.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ IT ХОСТИНГ


Най-важните посоки, в които върви хостинг индустрията са: a) намаляване на хардуера в центровете за данни и към използване на повече виртуализационни технологии; b) конкуренция за утвърждаване на IT центрове, които посредством мрежи за достъп до Интернет съдържание доставят услуги в цял свят, независимо от физическото си местонахождение. FColor.bg създава ново поколение хостинг инфраструктура с KVM, Xen и OpenVZ виртуализационни технологии. Имате възможност да използвате гъвкави, силно адаптивни хостинг услуги с висока производителност. Вижте виртуалните сървъри на FColor.bg, за да разберете защо предлагаме VPS хостинг услуги без аналог на българския пазар.