Начало » Блог » Какви са ползите от Безплатния Уеб Хостинг

Какви са ползите от Безплатния Уеб Хостинг

Да започнем с очевидната полза – не струва нищо … поне не и косвено за потребителя, който го ползва.

Кой ползва безплатен уеб хостинг – хора, които нямат особени познания от интернет, такива, които нямат необходимите средства да плащат за качествена услуга, начинаещи, студенти и въобще, хора, които държат да имат присъствие в интернет, без да има значение, какво ще е то.

Как се “плаща” за Безплатен Хостинг?

След като ви се предоставя безплатна услуга или ви се показват реклами или се показват на вашите потребители. Много от рекламите са относно нови “оферти”, които са изключително безполезни.

Цената на онлайн маркетинга.

Интернет е бърза маркетингова среда в която разнообразието е бързо развиващо се. Спам забраните не значат нищо за хора измъкващи по някой лев оттук оттам. Правят нескопосан сайт, разменят линкове с колкото се може повече хора, изпращат спам зложелателно и се оглеждат за покачване на посещаемостта им, а когато вече такава няма…няма ги и инвестициите, които фактически са и били нулеви.

Това е така, но много хора съдят за книгата по корицата. Истинският проблем на безплатно хоствания сайт идва, когато се опитате да го популяризирате.

Въпреки това което могат да ви кажат, популяризирането на даден уеб сайт само с оптимизация за търсачките и копиране на страницата е много трудно. Интернет “паяците” са доста глуповати и им е трудно да различат спама от доброто съдържание.

Как да се разграничите от “Спам”-а?

Търсачките използват обратна връзка със сайтовете за да определят дали предлагат надеждна информация. В много търсачки е много важно какво казват другите за вас, отколкото какво казвате вие за себе си.

Защо Безплатния Хостинг е лош за оптимизацията на вашия уеб сайт?

След като маркетинговата цена е нулева много хора създават некачествени уеб сайтове, които хвърлят в смут и резултатите в търсачките, като предлагат лошо или почти никакво съдържание. За да се избегнат притесненията много търсачки просто отказват да включват безплатно хоствани страници в своите резултати. Без да са показвани в резултатите от търсенето тези сайтове трудно биха могли да генерират голям брой посещения.

Безплатно хостваните сайтове са добри за лични или хоби сайтове, но за вашия главен сайт по-добре да разгледатe хостинг цените и да изберете подходящ план, ако си вадите парите с интернет или искате добро интернет присъствие на вашия бизнес. Ако не опитате, може така и да не разберете, колко добре е можело да се справите.