Начало » Блог » Промо код за СуперХостинг за хостинг услуги

Промо код за СуперХостинг за хостинг услуги

Най-голямата хостинг компания в България SuperHosting предлага много услуги за нуждите на всички клиенти. Хостинг, регистрация на домейн, онлайн платформа за изграждане на сайт, както и много други, които сега можете да получите на още по-ниски цени.

Всеки от вас може да го използва и да се впусне в онлайн приключението. Разширете и развийте бизнеса си или направете хобито си още по-завладяващо. СуперХостинг ще ви даде възможност да се възползвате от всички хостинг услуги.

Какви са ползите от промо код за СуперХостинг

Много често, когато пазаруваме онлайн, търсим различни отстъпки, които да намалят крайната сума от поръчката. СуперХостинг са улеснили пазаруването на всички клиенти, предоставяйки им промо код за хостинг, който могат да използват неограничено. С него ще можете да си позволите всички хостинг услуги, от които се нуждаете, на достъпни цени. Спестявате цели 10% от крайната сума на вашия нов план или подновявайки стария. 

Какъв е промо кодът

Съчетание между букви и цифри, позволяващо ви да спестите пари. Какво по-хубаво от това? Изпишете promo2022 в полето за промоционален код при оформяне на поръчката и автоматично ще изчисли сумата, която да бъде приспадната. Промо кодът действа за цялата поръчка и добавени в нея промоционални услуги. 

Колко време е действителен промо кодът

Кодът promo2022 може да се използва през цялата 2022 година, докато СуперХостингът не го спре. Няма определен лимит или време, в което да се възползвате от него. Чрез правилната му употреба можете да получавате процент отстъпка всеки път. Не е нужно да бързате. Имате достатъчно време спокойно да изберете услугата, от която имате нужда, и да приложите кодът за отстъпка.

За какви услуги на SuperHosting важи

Този промо код дава 10% отстъпка за хостинг плановете:

 • СуперСтарт – той ви осигурява сигурно начало, ако сте начинаещи и тепърва започвате да пробивате в онлайн бизнеса;
 • СуперПро – ако сте напреднали и вече имате онлайн сайт, тя ще ви предостави нужните ресурси;
 • СуперХостинг – в случай че имате онлайн магазин, този план би ви свършил чудесна работа;
 • създаване на сайт през платформа Shopiko.

Независимо каква услуга ще изберете, можете да бъдете сигурни, че чрез правилно прилагане, ще заплатите по-ниска сума.

Колко пъти може да бъде използван промо кодът

Ето я и най-хубавата новина – нямате никакви ограничения. Можете да се възползвате от него колкото пъти искате. При всяка отделна поръчка за хостинг, вие ще можете да го приложите и да спестите цели 10% от вашата находка. В случай че използвате повече от една услуга или сте абонирани за няколко абонамента и датите не съвпадат, то при всяко отделно плащане ще можете да прилагате promo2022, намаляйки сумата, която дължите.

При какви условия промо кодът е валиден

Всеки обича намаленията и няма търпение да се възползва от различни оферти. Ако имате възможност да се възползвате от тях – защо да я пропускате? Но както за всичко останало, за да получите 10% намаление, трябва:

 • да сте абонирани поне за една услуга; 
 • да сте клиент на компанията;
 • валиден е само за посочените хостинги;
 • можете да го използвате както при нова регистрация, така и при подновяване на вече съществуваща.

Без значение дали сте фирма, имате сайт, който искате да развиете, или опитвате нови неща, вие ще можете да се възползвате от него, спазвайки необходмите условия.

Може ли да споделим с други хора

Разбира се, че можете. Не е нужно да го пазите в тайна. Помогнете на приятелите си да се възползват от намалението и да спестят пари. Можете да го споделяте с колкото хора си пожелаете. Независимо дали ще изберете лично предаване, или публикуване в социалните мрежи като Facebook, Instagram, Twitter и други, със сигурност много хора ще ви бъдат благодарни. Предложете намаляване на разходите за хостинг дори на непознати, ваши клиенти и приятели.

Как да активираме промо кода и да получим отстъпката

Стъпките към спестяването на пари от вашата поръчка са много лесни. След като вече сте избрали желаната от вас услуга или подновявате абонамента си, преминете към плащането. Когато стигнете до тази стъпка ще се появи поле, където трябва да приложите promo2022. Поставете го на съответното място и натиснете бутона приложи. Системата автоматично ще приспадне 10% от крайната ви сума, а вие ще се радвате на намалението.

Предимства на СуперХостинг

СуперХостинг наистина има огромна гама от предимства и факти, които със сигурност ще ви изкушат:

 • Най-голяма хостинг комлания в България;
 • уникална система за сигурност и DDoS защита на сайтовете;
 • Shopiko и Сайт билдър платформи за самостоятелно създаване на сайт буквално за часове;
 • денонощен съпорт за всички клиенти;
 • професионална WordPress поддръжка;
 • удобен клиентски профил;
 • достъп за потребителите към поредицата онлайн и офлайн СуперСъбития и SuperTalks, посветени на изграждането и развитието на бизнеса онлайн.

Не губете време и се възползвайте от всички тези услуги още сега с промо код promo2022.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *