Начало » Поддръжка на уеб сайтове

Поддръжка на уеб сайтове

Осигуряваме ви качествени Интернет услуги, които използвате в различни аспекти на уеб бизнеса си. Повечето от тях са достъпни като допълнителни услуги към хостинг плановете ни в трите класа – Поделен Хостинг (Shared Hosting), Виртуални Сървъри (VPS Hosting) и Наети Сървъри (Dedicated Hosting).

Всички хостинг услуги на FColor.bg отговарят на най-високите технологични стандарти за съхраняване на данни, надеждност на услугите, интернет свързаност и техническо обслужване. Имаме удоволствието да ви предложим избор между 3 различни центъра за съхранение на данни – в София, в Амстердам и в Индина, САЩ.

SSL СЕРТИФИКАТИ

  • FColor.bg предоставя на клиентите си 128/1024 Bit SSL сертификати произведени от Geotrust на цена от 95 лв. на година.

СТАТИЧЕН IP АДРЕС

  • Статичният IP е задължителен, ако имате уеб сайт, с който иска да сте независимо от IP адреса на сървър, на който има и други уеб сайтове. Струва 19 лв. на година.

COLOR SEO

  • ColorSEO  е страхотна услуга. С нея преглеждаме уеб страниците ви за грешки, ако вече имате Интернет сайт или ви даваме препоръки как да изградите и развивате уеб сайта си, ако ви предстои да създавате такъв. Струва 150 лв. еднократна такса.

ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТОВЕ

  • Ако услугата ColorSEO не ви е достатъчна FColor.bg ще ви предостави висок клас услуги, с които ще ви гарантираме, че уеб сайтът ви ще заеме възможно най-добри позиции при търсене по важните за вас ключови думи. Стараем се да ви дадем възможно най-добра услуга на най-ниска цена, но сме длъжни да ви предупредим, че качествен проект за оптимизация на бизнес сайт и достигането на високо класиране по популярни ключови думи струва хиляди левове. Това е бизнес клас услуга. За да я използвате адекватно трябва да имате сериозен бюджет и да поемете сериозен ангажимент към уеб бизнеса си. Нашият ангажимент е, че ще възвърнете многократно вложените средства.

УЕБ ДИЗАЙН

  • Въпреки, че създава уеб компании и позиционира бизнеси в Интернет FColor.bg не е уеб дизайнерско студио. Ако искате да направим уеб сайт за вас, ние ще изберем един от партньори ни, които са едни от най-добрите уеб дизайнери и дизайнерски студиа на българския пазар. Като ваш консултант FColor ще ви гарантира възможно най-добра цена и високо качество на услугите, които получавате, когато искате да направите сериозен Интернет проект.

ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

  • FColor е най-иновативната българска компания в сферата на ECommerce приложенията и създаването на електронни магазини. Извинете, че използваме превъзходна форма като „най“, която обикновенно е на границата на благоприличието. Позволяваме си да се изразяваме така, защото се занимаваме успешно с финансови трансакции в Интернет и с имплементиране на системи за електронна търговия от 2000-га година насам.

ТРАФИК

  • ФКолор ЕООД предлага „Трафик“ пакет, който струва 50 лв. на месец. С него си гарантирате определен брой качествени посетители на уеб сайта си. Поемаме ангажимент да популяризираме уеб страниците ви без да определяме точното количество посетители, което получавате. Със сигурност обаче ще получите над 500 уникални посещения на уеб страниците ви, което сваля цената на довеждането на отделен посетител на сайта ви под 10 ст. Ако обаче искате да получавате хиляди посетители дневно със сигурност ви е необходима друга услуга. В ФКолор това озвачава да бъдем ваш рекламен консултант и да ви ги осигурим на възможно най-ниска цена.